6) жұмыс нәтижесі үшін түрлі ақпарат көздері мен ресурстарының ... ұстау ережелері, жартылай дайын өнімдерден тағамдар әзірлеу технологиясы, ... 9-сынып. 1.1. Білім алушылар білуі тиіс: Бөлімше. 5-сынып. 6-сынып 7-сынып .

edu.gov.kz

1 Тамақ әзірлеу кезеңдері; 2 Азық-түлікті өңдеу тәсілдері. 2.1 Қайнату ... Макароннан және жармадан пісірілетін тағамдар - (15-20минут). Балықтың ...

kk.wikipedia.org

9 Шіл 2019 ... Сынып: 6 ... Тағамдарды жылдам әзірлеудің технологиясы. ... 6.2.4.3-Жылдам орындалатын тағамдар мен десерт дайындау технологияларын ... Жартылай дайын өнімдерден тағам әзірлеу технолгиясын біледі.

kopilkaurokov.ru

20... Математика. №1 жұмыс дәптері. 1-сынып. Математика. 1 класс. Учим состав чисел.... Математика. 1 класс. Пишем цифры.... Математика. 1-с��нып.

keleshek-2030.kz

6) мектептегі ас блоктың санитарлық паспорты – мектеп ас блоктарындағы ... 12) көкөністік жартылай дайын тағамдар –тазартылған шикі көкөністер ... 14. 4) 1-4 сынып оқушылары үшін ас ішу залындағы тарату орыны– 4-7 кв.м. ... 1 ) "5" баллы бекітілген рецептура мен технологиясы қатаң ұстанылып ...

bala.edu.gov.kz

6-тарау Қазақстан Республикасының «Тамақ өнімдерінің сапасы мен ... шылығы өнімдерін өндіру технологиясы; 5В072700-Аз��қ-түлік өнімдерінің ... Мысалы, сүт қышқылды өнімдер, диеталық тағамдар. Бұл тұтынушы- ... әзірлеу үшін термофильді стрептококкқа болгар талшығын қосып дайын- дайды.

repository.kaznau.kz

24 Там 2018 ... заң жобасы мақұлданса, 6-уы білім саласын жəне балалардың ... жазушы м раты туралы ә гімесін о ырман назарына сынып отырмыз. ... Оқыту нəтижесі : 4) Тамақ жартылай дайын өнімдерін ... ыйн өнімдерді, тағамдар мен аспаздық, ... жүргізу негіздері Тамақ дайындау технологиясы.

pdf.egemen.kz

жеміс (көкөніс, саңырауқұлақ) жартылай фабрикаттары; ... 1) жеміс-көкөніс өнімдерін әзірлеу (жасау); ... 6) жемістер мен көкөністерді қайта өңдеу өнімдерінде - каротиноидтардың ... дейін тоңазытылған және осы температурада сақталатын дайын тағамдар. ... тауар позициясындағы өнімдерден басқа

adilet.zan.kz

31 Жел 2017 ... Бидай – қара бидай ұнының сапа көрсеткіштері 12183-6 МЕСТ ... Жұмыртқа тағамдары - дайындалу технологиясы жеңіл әрі қарапайым тағамдар тобына ... Сол себепті оларды дайын түрінде немесе дайындалған түрінен де ... сондықтан оны өткір иісті өнімдерден алысырақ жерде сақтау ...

bilim-all.kz

Оқытудың нәтижесі: 6) Шикізат пен дайын өнімнің экологиялық және ... Ет өндірісі кәсіпорындарындағы еңбекті қорғаудың арнайы технологиясы. ... 6. Әртүрлі жартылай даыйн өнімдерді, тағамдар мен аспаздық, кондитерлік ... Пісірілген, бөктірілген еттен, қосалқы өнімдерден және ет гастрономиясынан ...

egov.kz

Тағамдарды жылдам әзірлеудің технологиясы. Осы сабақта қол жеткізілетін оқу мақсаттары (оқу бағдарламасына сілтеме). 6.2.4.3 Жылдам орындалатын тағамдар мен десерт дайындау технологияларын білу және қолдану 6.2.4.4 Әр түрлі тағамдарды дайындау үшін...

ziatker.kz

Жартылай дайын өнімдерден тағамдар әзірлеу технологиясы. Осы сабақта қол жеткізілетін оқу мақсаттары (оқу бағдарламасына сілтеме). 6.2.4.3 Жылдам орындалатын тағамдар мен десерт дайындау технологияларын білу және қолдану.

infourok.ru

Ұзақ мерзімді жоспардың тарауы: Күні: Сынып: 6.,Десерттің дайындалу технологиясына сай мәзірін жасайды.Тағамдар дайындау ережелерін сақтай отырып десерт дайындайды.,Жартылай дайын өнімдерден тағам әзірлеу технолгиясын біледі.

ust.kz

Жармадан өнім дайындау 6-сынып. Білімділік: тамақ әзірлеу және жарма түрлерінен өнімдер даярлау технологиясы бойынша білімдерін.,Жаңа бағдарлама Көркем еңбек 6 сынып Қыздар ҰМЖ Ұзақ... Жартылай дайын өнімдерден тағамдар әзірлеу технологиясы.

hibridge.kz

жартылай дайын өнімдерден тағамдар әзірлеу технологиясы қмж.,Тағамдарды жылдам әзірлеудің технологиясы. 6.2.4.3-Жылдам орындалатын тағамдар мен десерт дайындау технологияларын білу және қолдану.

ktg-almaty.kz

Жартылай фабрикат - бұл дайын тағам дайындау үшін кез-келген әрі қарай өңдеуге ұшырауы керек «дайын жартылай фабрикаты». Мысалы, жартылай фабрикаттар дүкенде сатып алынған, бірақ әлі пісірілмеген, тұшпара немесе аспаздық кітаптарды қамтиды.

info-4all.ru

Жемістер мен көкөністерден әзірлеу технологиясымен танысу және практика кезінде жасау.,Биология, жаратылыстану, химия-тағам өнімдерінің құрамы мен ерекшеліктері, пайдалы және зиянды тағамдарды талқылау.,Біз салат жасауды 5 сыныптан бастап үйрендік.

kzref.org

Солардың бірі – жартылай дайын фабрикат тағамдары. Бұлар: котлет, құймақ, тұшпара, манты, самса, фаршталған бұрыш, көкөністер, жемістер және тағы басқалар. Әсіресе жұмысбасты немесе тамақ пісіруді онша ұната қоймайтын келіншектер үшін немесе бойдақ жігіттерге рахат-ақ.

massaget.kz

Жартылай дайын өнімдерден тағамдар әзірлеу технологиясы 6.2.4.3-Жылдам орындалатын тағамдар мен десерт дайындау технологияларын білу және қолдану 6.2.4.4-Әр түрлі тағамдарды дайындау үшін азық-түліктер, құрал-саймандар мен керек-жарақтарын анықтау...

zharar.kz

Содержимое разработки. 6-сынып. Сабақтың тақырыбы: Жармадан өнім дайындау. Сабақтың мақсаты: II тарау бойынша білімдерін жинақтау және жүйелеу. Білімділік: тамақ әзірлеу және жарма түрлерінен өнімдер даярлау технологиясы бойынша білімдерін жүйелеу, білімдерін...

compedu.ru